vrijdag, januari 01, 2010

Sneeuw en nieuwjaar

Het is weer een tijdje terug dat ik hier wat postte. Komt gewoon door de drukte hier. Maar goed, zoals op veel plekken in Nederland heeft het hier ook flink gesneeuwd zo voor de kerst. Ik heb daar enkele foto’s van gemaakt (vier om precies te zijn) en deze zijn in onderstaande album te bekijken.

Sneeuw1 Sneeuw2 Sneeuw3 Sneeuw4

Zoals te zien is lag er een flinke deken van sneeuw. Op eerste Kerstdag was het meeste al wel weer gesmolten, maar de kans is groot dat er binnenkort weer een pak sneeuw ligt. Het is weer eens wat anders natuurlijk. Echter, als je er te doorheen moet dan is het toch wel vervelend.

Dus als het nu weer neervalt dan eindigen we het jaar niet alleen redelijk wit, we beginnen het ook erg wit. En nee, dat was geen cocaïne grap.

Over het nieuwe jaar gesproken, ik wens jullie bij deze allemaal een gelukkig nieuwjaar. Dat het een beter jaar mag worden dan 2009. Dat het financieel mee mag gaan zitten en dat er genoeg liefde op jullie pad mag komen. En dat jullie ook dit jaar mijn blog niet uit het oog verliezen. Wink

Geen opmerkingen: