vrijdag, november 25, 2005

Xbox problemen

Ja hoor, het zat er al wel in. De nieuwe Xbox, de Xbox360, is uit en de eerste problemen komen al naar buiten. Het apparaat heeft veel crash problemen. Maar dat is natuurlijk niet het ergste. Nee, ze kunnen ook spontaan brand veroorzaken. En waar kijkt de kenner dan als eerste naar? Nou, bij de Xbox360 naar de adaptor. En wat blijkt? Als de adaptor wat hoger wordt neergezet en meer ruimte heeft tot ademen (koelen) dan crasht de doos minder snel. Waar kennen we het probleem van de adaptor nou nog meer van? Oh ja, de Xbox zelf had ook al adaptor problemen. Tenminste dat vond Microsoft zelf en dus hebben ze vorig jaar alle oude adaptors gratis vervangen (achteraf bleek echter dat het niet kwam door de adaptors :P). En dan vragen ze zich af waarom ze verlies draaien op de Xbox :S.

Toch is de Xbox360 zeer gewild. Zelf zo gewild dat een winkel gestopt is met het verkopen van de Xbox360. Tja, je moet natuurlijk ook niet tegen een groep van 300 man, die al 12 uur staan te wachten, roepen: "Wie het eerst komt, het eerst maalt". Vooral niet als ze zelf al een systeem hadden bedacht met behulp van nummertjes. Oftewel chaos en gevechten.

smashmyxbox komt in ieder geval zijn belofte na en zorgt ervoor dat er tenminste 1 Xbox geen problemen meer oplevert. Die ene Xbox zal nooit meer wat doen.

Even voor de duidelijkheid: Ik ben niet tegen de Xbox360. Sterker nog de kans is groot dat deze over een tijdje bij mij thuis staat. Waar ik wel een probleem mee heb is dat MS wederom een product lanceerd die nog niet deugt en dat er toch nog zoveel gekken rondlopen die er intuinen. Nou ja, gelukkig eigenlijk maar. Als de Xbox360 in het begin al niet zou lopen dan zou er in de toekomst nooit een verbeterde versie bij mij thuis kunnen staan.

Geen opmerkingen: