zaterdag, december 31, 2005

Aeon meet

Vanaf dinsdag avond tot donderdag middag ben ik weg geweest. Ja ja, het komt niet vaak voor maar eens in de zoveel tijd heb je wel eens wat. Ditmaal was het een Aeon meet. Dit betekende 4 uur rijden van huis naar de plaats waar de meet werd gehouden. En onderweg twee personen ophalen zodat deze konden mee rijden (waardoor de rit een stuk korter lijkt te duren) De vorige van dit jaar was onofficieel en alleen voor de beheerders (en enkele leden van de Raad van Aeon). Dinsdag avond was ook alleen voor de beheerders en enkele leden van de raad. Om zo doende rustig te kunnen praten over de gang van zaken op Aeon en welke richting we op willen en hoe we die richting op willen gaan. Af en toe dus stevige kost met daar tussen in veel luchtige onderwerpen (vaak over totaal andere dingen dan Aeon).

Rond 2 uur luchtbed opgepomt om daarna te gaan slapen. De volgende dag rond half 11 op, geontbijt en toen wachten op de eerste andere leden van Aeon. Er zouden er niet veel meer komen die dag dan 4 die er nog niet waren. Echter werd het toch nog een zeer geslaagde dag. Veel gepraat over van alles en nog wat en twee potjes Catan gespeeld. 's Avond kippensoep en kipkerry gegeten om vervolgens weer met de over gebleven Aeoniers te praten over koetjes en kalfjes maar ook over Aeon onderwerpen. De eerste dag had ik geen bierdrink maatje maar de tweede dag wel, waar er zelfs later nog 1 bij kwam. Het was dan wel belgisch bier (namelijk Palm) maar het ging er best in. De dag ging over in nacht en het was al over drieën toen de luchtbedden voor een tweede keer werden opgepompt. Ze moesten namelijk 's morgens worden opgeruimt omdat de woning anders te weinig ruimte kon bieden aan alle mensen.

Dag drie begon een stuk vroeger. Er moest namelijk iemand 's morgens in de ruimte om te kijken naar een vochtprobleem veroorzaakt door de deur met enkele beglazing. Dit betekende dus dat we vroeg op moesten en de boel aan de kant moesten hebben. Wat weer betekende dat het een korte nacht werd. Wat dus niet echt geweldig is als je de nacht ervoor al weinig geslapen had en die nacht ook al niet snel in slaap viel. De derde dag was kort maar wel aardig. Drie leden van Aeon gingen namelijk wat sparren met LARP wapens. Aangezien ik weer 4 uren terug moest rijden en thuis nog wat wilde eten op een redelijke tijd, rond half 3 weg gegaan en de eerder genoemde twee personen weer afgezet in Zwolle, waar vandaan ze met OV naar huis konden reizen.

Het was een geslaagde meeting op het slapen na. Waardoor ik gisteren (of eigenlijk eergisteren) dus erg brak thuis kwam en niet de gelegenheid had om een post te schrijven. Vandaar dat ik deze post dus een dag later post. Daarnaast was ik zo brak dat ik vandaag (of eigenlijk gisteren) tot 15:00 heb liggen slapen. Het is in ieder geval voor herhaling vatbaar en voor iedereen die dit ook leuk lijkt kijk dan vooral een keer in het links gedeelte van deze webblog en druk eens op de link genaamd Aeon. De rest volgt dan wel vanzelf ;).

Geen opmerkingen: